Super Saturday

V75 Kaldblodsdagen

Overvik Prinsen 2023

Førstkommende Lørdag kjøres den store kaldblodsadgen på Biri med 10 fine kaldblodsløp. MERK tiden 18.00
Biri Oppdretningsløp er det store for 3 årige hester, med kriterievinneren Gigant Tider og Kjetil Djøseeland som kjempefavoritter men en av utforderene er hjemmehesten Jerkeld Stjernen fra fint spor med Andre H Stensen i sulkyen og trenes av Jan E minge.

Vintilla løpet blir en spennende affære med flere gode hester på farten og med Stumne Fyr Ole j Østre og som trenes lokalt av Merete Viksås.

Atom Vinters Æresløp samler hele 15 hester til start og hvor det starter over 3 distanser, favoritene starter fra hele 40 meter og er Voje Dino og Lars A kolle og Will Nick og Johan K Eriksen.

Finale Veikle Balder hoppecup 5 årige, hvor favoriten og årets NM vinner Christine K starter fra hele 60 meter tillegg, noe som ikke bestandig er lett på en Biri bane.

Finale Veikle Balder hoppecup 4 årige, hvor favoritten Voje Lotta blir favoriten. Men kan Prinsesse Ness Tjo ta revansje for den ulyksakelig galopp i kriteriet for hopper? - men disse har 60 meter tillegg..

Dagen starter med et monteløp for noen av de beste hestene i Norge. En av favoritene blir hjemmehåpet Stensvik Martin, ridd av Kristine Kvasnes, eid og trent av Erik Løkken.

Videre er det 4 spennende kalblodsløp på Biri denne kvelden med flere lokale innslag. 

Tips til løpene i programmet
V75 tips kommer - følg med!