"Til Start" informasjonsmøte 1-åringer

Skrevet av Kristin L. Gravrok,  03.09.2019
Artikkelbilde

I dag sendes det ut invitasjon til alle som har åringer (født 2017) og som ønsker å være med på "Til Start" fra i høst. Invitasjonen sendes ut  på epost og SMS (må være registrert i DNT). Dette er en felles utsending hvor du kan velge å være med på samling enten på Kongsvinger Travsenter eller Biri Travbane. Begge samlingene ( uten hest) er torsdag 12.september kl. 18.00
Les invitasjonen her.

BIRI: Frammøte for teorikvelden er torsdag 12.september kl.18.00 i stallkafeen i hesteringen, hvor Jo Svenstad vil gå gjennom prosjektet samt fóring av unhest/løpshest, trening, treningstrapp og fordeler ved å være med med din hest. 

OBS NY DATO!!
Neste samling, denne gangen med hest, blir lørdag 19.oktober kl.13.00 Her vil de som ønsker det som startet opp i vår være med. De nyankommne blir målt, sjekket høver, eksteriør og beinstillinger. Øvrige kjører sammen i grupper i banen.

Det er fullt mulig å melde seg på med eldre (over 3 år) hester, ustartet eller som vært ute av travløp en periode å bli med i gruppen. Få en inspriasjon og hjelp til å komme videre med sin hest. Det hyggelig å bli kjent med nye hesteinteresserte og hyggelige mennesker :) 

Har du ikke mottatt noen invitasjon kan du melde deg på direkte til:
Kristin Gravrok epost: kristin.gravork@rikstoto.no eller biri@rikstoto.no
Oppgi ditt navn, epost, mobil og hestens navn og alder.