Corner er mål for Toten Trotters!

Skrevet av Stein Robøle,  30.03.2019
Artikkelbilde
Princess Corner/Hesteguiden.com

Etter å ha lagt inn en langside det luktet svidd av nedover mjøssiden ble seieren enkel for Princess Corner.

Hoppa til Team Toten Trotters vant seks av de sju løpene under fjorårets sesong. Det var derfor stilt store forventninger til årets sesong, som begynte trøblete. Årets to første starter endte med galopp og en løpspause ventet. I dagens løp var hun tilbake i godt gammelt slag etter en god jobb utført av trener Kjetil Helgestad og hans ansatte. Selv fra den dårlige utgangsposisjonen spor 12 var hun sterk nok til å runde konkurrentene. Dobbeltseier ble det for trener Helgestad i det Bianca Sisa avsluttet fint til sølv.

Av øvrige vinnere likte vi godt stjernehoppa Brenne Blissi som på tross av lengste tillegg var sterk nok til å vinne selv om det så langt fram ut midt på siste langside.
N.Y. Coeur De Soleil er en kapasitetstraver av rang. Tross dødensposisjon var hingsten god nok til å vinne til stor glede og jubel for kusk Magnus T. Gundersen og oppasser Benedicte Skage.
Sjø Longen fikk vist sine stayeregenskaper i avslutningsløpet hvor han tok en enkel seier over den velvoksne distansen 3100m.

Alt i alt ble det en topp travdag med mye folk og mange sportslige prestasjoner av topp klasse.