Oppstart 2019 på Biri

Skrevet av Kristin Larsen Gravrok,  08.01.2019
Artikkelbilde

Godt Nytt År!

2018 er historie, og et nytt år ligger foran oss. Dette er starten på noe nytt, som for oss på Biri blir veldig forskjellig fra alle tidligere år. Som annonsert fra DNT skal alle henvendelser angående innmelding og starterklæring av både travhester og ponnier håndteres av innmeldigsekretariatet i DNT - Norsk Trav AS. Det blir ett telefonnummer for alle henvendelser: 22 95 61 25, enkelt og greit.

Kommunikasjonen med travets aktive mot våre arrangement blir naturlig nok redusert, men vi oppfordrer dere alle å holde en åpen dialog til oss. Det er slik vi forbedrer oss sammen med dere. Så ønsker vi dere alle et Flott Nytt Travår!

Hva skjer  på Biri utover tidlig vinter?

TRAVGALLA  9.MARS 2019
Vi nærmer oss nå - og her er litt nyheter. 
Dato for begivenheten er 9.mars, og informasjon og påmelding sendes ut i slutten av måneden. Vårt fantastiske kjøkken står for mat og servering så det er bare å glede seg. Middag og prisutdelingene skjer på tribunen som tidligere år.  - NYTT i år, etter oppfordring fra deltagere, er at etter prisutdelingen trekker vi ned i totohallen som pyntes opp til gjester og fest!. Vi lager det trivelig for dans og moro, salg av snacks og drikkevarer blir det også.

Vi vil håndtere påmeldinger som før, og bestreber å oppfylle ønsker om bordplassering etter ønsker fra dere. Det er til stor hjelp om hvem som ønsker å sitte i grupper gir beskjed om det :) Informasjon kommer.
Vi ønsker alle hjertelig velkommen hvor travfolket møtes til en trivelig og artig kveld hos oss!

TIL START 1-2 årige hester
Vi vil arrangere "Til Start" på Biri i år. Romund Østbø startet med unghestmøter for 1 og 2 åringer for 15 år siden, og de siste årene har Kongsvinger arrangert konseptet "Til Start" sammen med DNT med stor suksess. Tilbudet vil skape en kontakt og læringsplass for nye og gamle trav/heste entusiaster og sammen skal vi utvikle de flotte unghestene vi har i distriktet Oppstart er tidlig vår, og informasjon og invitasjon vil bli publisert på våre nettsider og Facebook side!
Vi ser på kapasitet til å ta med eldre hester som ikke har startet, eller vært ute av løpskjøring en stund.

UNGDOMSGRUPPA/PONNIGRUPPA PÅ BIRI
Vi har en veldig fin og dyktig gjeng i vår ponnigruppe, og nyvalgt representant for ungdomsgruppa: Line Thue Nervik. Sammen skal vi sette sammen et utvalg av tema som de selv har valgt. De fleste ønsker gikk på kommunikasjon mellom hest og utøver, samt anatomi/fysiske forbedringer vi kan tilføre i trening av hester og ponnier. Sikkerhetskurs for håndtering av hester/ponnier står også på listen. Vi er i gang med å kontakte kursholdere!

V75 2.FEBRUAR
Første V75 blåses i gang lørdag 2.februar! Ikke bare ser vi fram til en hyggelig travdag! Kjøkkenet server denne lørdagen for dere gjester:

  • Elggryte
  • Karbonader
  • Laks
  • Medisterkaker
    Selvsagt med masse forskjellig godt tilbehør! 
    Bestill bord nå allerede hos Bjørg Elsberg:  61 18 78 85 eller bjorg.elsberg@rikstoto.no 

Vi ser fram mot en vår med mye aktivitet, og dersom dere har noen ønsker eller tema som vi skal ta opp kontakt oss gjerne! Vi er her for dere alle sammen.

Hilsen Kristin Gravrok
på vegne av Biri Travbane.