RD reporterens hest imponerte i fartsfest!

25.05.2018
Artikkelbilde
Joe Hoo Lee

Herman S. Kihle eier Joe Hoo Lee som tok en imponerende seier etter en reise utvendig for lederen Basic Instinct. Farten var 1,10,8 første tusen og de to duellantene kjempet helhjertet inn til mål hvor Joe Hoo Lee var det lille nødvendige foran. Herman S. Kihle er ny ung og fremadstormende reporter på Biri og sønn av travtrener Geir Kihle med tilhold på Stange .


Lille Amare fortsetter å imponere.


foto arkiv: hesteguiden.com

Sølvi Eng fra Follebu er eier, trener og oppdretter av hesten som tok årsseier nummer fem i den ellevte starten denne gang i monté. Rytter Kristine Kvasnes traff starten godt og var tidlig i tet fra tillegg, og siden var de utruet. Dette var en kvalifisering til Rappfots æresløp, et stort montéløp hvor finalen går på Bergen Travpark lørdag 2. juni. Der venter kr. 50 000,- til vinneren og vi håper å få se Lille Amare på startstreken.


 

Meget god var også


foto arkivbilde: hesteguiden.com

Jarli Sota eid og trent av Ola Rusten på Eina som tok en overlegen sprintseier sammen eks-Einaværing Jørn Morten Kvikstad etter ledelse fra start til mål. I dag var stridsmoralen på topp for hoppa som var overlegen på den gode km. tiden 1,25,6.


 

Dobbeltvinner Bjørn Steinseth.


fotoarkiv: hesteguiden.com

To imponerende kaldblodsseire tok treneren med base på Starmoen Travbane utenfor Elverum. Først ut var Idfaxen, eid og trent av utstyrsleverandøren P.G. Roos, som vant etter ledelse stort sett fra start til mål. I avslutningsløpet vant Steinseth med den egentrente og kapable Spikfaks som overtok teten runden fra mål. De var siden dønn overlegne!