Lokale vinnere imponerte

23.02.2018
Artikkelbilde
Valle Grim - Trond Lindbak

4-årige Valle Grim eid og trent av Vidar Rugsveen fra Biri imponerte med nok en bunnsolid seier på hjemmebane. Fra annet par utvendig angrep kusk Trond Lindbak da det gjensto fem hundre meter og rundet enkelt feltet inn til suveren seier. Hesten er utvilsomt et emne for større oppgaver utover sesongen!

Først ut blant lokale hester i vinnersirkelen kom allerede i 1.løp. Mine som er trent og eid av Hovel Helmen på Gran kom seg lett til tet og ble der helt  over målstreken. Det var 6.seier i karrieren for hoppa som kun har startet 9 ganger. Alle Seire tatt med Dag Sveinung Dalen!


Mine - Dag Sveinung Dalen

I Løp 6 fikk vi se en «sylvass langspurt» av 7-årige Rodney H. eid og trent av Brumunddølen Tor Opheim. Helt ytterst i banen kom kusk Åsbjørn Tengsareid og Rodney H. med en seiersgivende finish, fullt fortjent sådan etter å ha vist form en periode.


Rodney H..
foto:hesteguiden.com

Kjempen trent av Geir Kihle på Vevla Gård på Stange imponerte også da han tok årets første seier etter flere fine innsatser. Angrepet ble satt inn nedover Mjøssiden og siden så hverken kusk Eirik Høitomt eller Kjempen seg tilbake. Kjempen er en vinnerhest av rang noe karakterboka med femten seire på førti starter viser.


Kjempen - Eirik Høitomt
foto: hesteguiden.com

I avslutningsløpet fikk vi se en forbedret og svært opplagt Nårje trent og kjørt av Bjørn Steinseth stikke av med seieren. 4-åringen viste stort talent i fjor men innfridde ikke helt. Etter drøyt fire måneders løpspause framsto hesten som er eid av Kjell Olav Hoelsveen fra Reinsvoll som den flotte hesten han er. Artig for Hoelsveen som er en av de besøkende som gjester banen nesten hver eneste løpsdag året gjennom!


Nårje - Bjørn Steinseth
foto:hesteguiden.com