Se her: Andelslag på gang!

02.02.2018
Artikkelbilde

Travtrener Kim Pedersen ved Kongsvinger Travsenter tilbyr dame-andelshest!  Prospektet ligger HER, og presenteres også i slutten av denne artikkelen. Det er utvilsomt trivelig og hyggelig å treffes i stallen, følge med på treninger og ikke minst når hesten skal starte! 

Å være medeier i travhest har blitt en fantastisk fin måte å omgås hest, stallmijø og travsporten. Det  gir mange muligheter og for mange er det en perfekt måte å eie hest på. Etter Folkehesten som ble lansert av DNT 2012, har flere trenere tatt opp konseptet og lansert andelhester fra sin stall. Et flott tilbud til mange eiere -og med lav kostnad.

Travtrener Geir Kihle  (Ottestad) og Morten Ottersen (Ridabu) er sammen med Kim Pedersen staller som ønsker å satse på større og mindre andelslag. Morten Ottersen har klar en 2-åring varmblods, og Geir Kihle lanserer om ikke lenge  en toåring, i tillegg kommer 1-2 varmblods løpshester. Så her er det bare å ta kontakt med trenerne!

***********************************************************************************************************************************e

LYST Å VÆRE MEDEIER I EN TRAVHEST?
Nå har du anledning til å eie en travhest sammen med flere andre damer.Vi tenkte at det måtte være gøy å sette sammen et andelslag bestående bare av damer! 


Å eie hest sammen med andre eller i det som vi kaller et Andelslag betyr at de månedlige kostnadene deles på flere og det blir mer sosialt å eie hest! Det betyr også at en ikke er alene om å ta avgjørelsene, noe som vel betyr at dette med å eie travhest ikke blir så farlig..

Hesten som nå legges ut i 10 andeler er selvfølgelig selv en jente og heter THAI SELENE
Hun er varmblodstraver og født i 2017.Far: Broadway Hall. Mor: K.L.M. Goldie som også er mor til bl.a. Thai Goldie som har kjørt inn over 1 millioner kroner!

Hestens deles inn i 10 andeler på kr 12.000 per andel.  En kan kjøpe så mange andeler en ønsker. Månedlige kostnader fra 1 Januar 2018 er Kr 1200 per andel.Dette skal dekke oppstalling, trening og forsikring.Hesten står nå i trening i Danmark. Hun vil våren 2018 flyttes tilbake til Norge, til travtrener Kim Pedersen i Kongsvinger. Dette er en ung og nyutdannet travtrener som er ‘sulten’ på suksess, og som allerede har vunnet flere V75-seire med egentrente hester. Andelslaget vil lage egne andelsregler og ha egen konto for hesten.
For mer info ta kontakt med Siv Teigen Bergslien på mobil 950 45 140