Lite igjen til "gjestene"

24.11.2017
Artikkelbilde
Heyhohereshegoes/Vidar Hop(foto:hesteguiden.com/AK)

Det ble lokal dominans denne fredagskvelden, da restauranten var fylt av førjulsglade gjester.
Stange og Romedal Travselskap hadde sin sponsordag og sammen med flere mindre "lag" sørget de for stor stemning.

Det begynte med Gøran Antonsen-trente Tivo, som på sedvanlig vis la inn en pause på siste bortre. Speeden hans er overlegen i det grunnlaget han befinner seg i, og selv om han var bakerst i feltet da det var igjen 500 meter, ble seieren klar.

I Carl Wollebæks Minneløp, som også var DNT's Unghestserie, ble det seier til Frøyu Birk, trent og kjørt av Stine Marlen Bendiksen. Det var hestens andre seier på like mange starter.

Forøvrig var det lokal dominans. Kjetil Helgestad og Toten Trav hadde to andelshester til start og det ble full pott. I montéløpet vant Amon Tomaz, eid av Stall Begge Sider Ta Mjøsa, for femte gang i år. Liv Pedersen satt lenge stengt i rygg på lederen, men åpningen kom i tide og seieren ble sikker.
Team Toten Trotters kunne feire etter at Heyhohereshegoes rundet til seier fra andre par utvendig. Det var den andre starten etter at 4-årshoppa kom til Kjetil Helgestad.

Cathrine og Dag Stikbakkes Maksi Royal tok årets første seier etter at Magnus T Gundersen fikk åpning midt på oppløpet, det var akkurat nok til å stikke hodet foran.

80-åringen Jens Hæreid Jakobsen triumferte med 13-årige Kjekk Pila, som var tilbake i form etter en skuffende innsats sist. Hans Christian Holm sikret seg teten direkte og holdt greit unna.

Lellehammer-hesten Tassen H. har travet flere gode løp uten å få ful klaff. I kveld imponerte han med å gå på i tredjespor med runden igjen og likevel være sterk nok til å vinne med to lengder. Svein Morten Olsen eier og Andre H Stensen satt i sulkyen.

Tassen H endelig til topps(foto:hesteguiden.com/AK)

Tassen H endelig til topps(foto:hesteguiden.com/AK)

Avslutningsvis ble det seier til Brazze Borken, den tredje Bork Odin-sønnen som gikk til topps for kvelden. Han er nå ubeseiret på to starter etter tre års pause.