Lite til gjestene nok en gang

09.09.2016
Artikkelbilde
3-årige Hvatt Birk vant på 1.32,2(foto:hesteguiden.com)

Som sist fredag var det de lokale hestene som gikk seirende ut av løpene. Med unntak av et fint comeback (hadde ikke vunnet løp på 11 år) av Trond Skofsrud bak 3-årige Dan Viking og seieren i 1. løp for Karoline Kogh-Hansen-trente Aladyforyou (deleid på Toten!) var det vinnere fra Oppland og Hedmark hele veien.

Stall B.E.D.H. med Bjørn Humborstad i spissen presenterte en finfin Marquis De Boti etter tre måneders pause og Dag Sveinung Dalen kunne styre inn til overlegen seier i 2.løp. Han rekordforbedret seg med ett sekund over full distanse.
En ny Brandvalseier ble det i tredje løp, da Stall Pengebingens Stumne Luna (Severin Aarskog trener) holdt unna for TB's Minar.

Per Hvattum fikk endelig en seier med 3-årige Hvatt Birk etter flere fine innsatser. Fra 20m tillegg var han tidlig i tet og vant enkelt på ny rekord, 1.32,2.

I begge DD-løpene ble det seier til Kai Johansen. Først bak seiersvante Herr Jao, eid og trent av Christin Aspeslaaen, Lillehammer. Han tok teten direkte, og holdt hodet foran en godt avsluttende trøndergjest, Alsaker Elfax.
Savanna Bee, eid av Karl Richard Johansen, Ottestad, gjorde sin første start for Morten Ottersen. Hun var som ventet lynrask fra start og sikret enkelt teten. Det gikk unna i jevn 1.13-fart og i mål var hun to lengder foran en annen Stange-hest, Cayenne Advance.

I avlutningsløpet fikk vi kveldens tredje 3-årige vinner, idet Mr. Picasso, eid og trent av Bjørn Andresen, Brumunddal var helt overlegen i mål på 1.17,8.