To Hedmarkseire

27.05.2016
Artikkelbilde
Lykkje Borka/Bjørn Steinseth - foto:hesteguiden.com/A. Kongsrud

Lykkje Borka trent av Bjørn Steinseth og eid av Ole Jakob Akre fra Rendalen viste at den ferske V75 seieren ikke var en tilfeldighet. Fra tillegg og mot god motstand tok hun en sterk seier fra posisjon utvendig leder. Trener Bjørn Steinseth var full av lovord om hoppa på vei til seremoniplass. 

Kveldens andre Hedmarksseier kom i det åttende løpet hvor Lille Anne tilhørende familien Helge Sletmoen fra Brøttum tok en sterk og fortjent seier etter å ha angrepet 700m før mål. Seieren ble tilslutt overlegen til den godt stammede Moe Odin datteren.


Lille Anne/Eirik Høitomt - foto: hesteguiden.com/A. Kongsrud

Skuffende folkehest.
Spang Kongen var tilbake i løpsbanen etter et lite skadeopphold og med positive treningsrapporter i ryggen. Etter en rolig innledning hvor «Kongen» dannet baktroppen fikk vi aldri se vår folkehest med i kampen om de gjeve premiene. Selv om det var mange gode hester med i løpet må vi kunne si at Spang Kongen leverte en noe skuffende innsats. 

Strålende baneforhold.
Med sommeren og varmt vær kommer ofte de gode tidene. Ja El Tomcat trent av Karoline Krogh-Hanssen sprintet 1,12,2 fra «dødens posisjon» i kveldens andre løp. Vi fikk for øvrig mange fine rekordforbedringer i de fleste løpene og en annen hest vi likte godt var trener Trond Anderssen’s 4-års talent Obi’s Coktail som enkelt viste frem en 1,15,1 tid over full distanse. Kanskje ser vi konturene av en derbydeltager til høsten…?

Fine utbetalinger i kvledens V65 og V5