Call Me Hanover suveren vinner av All-Round

29.07.2016
Artikkelbilde
Call Me Hanover, Kristine Kvasnes og oppasser Eirin Vinvand(foto:hesteguiden.com/AK)

Det ble nok en gang Kristine Kvasnes som gikk til topps i Biri All-Round. Hun hadde forhåndfavoritten, Stall Courants staselige Call Me Hanover, trent av Anders L Wolden på Bjerke.
I det innledende sulkyløpet havnet hun i køen mens Shaman Star M og Trinotro ledet løpet med passeringstidene 11,8 og 12,8. Da Kristine angrep på siste langside var det slitne konkurrenter i veien, og hun måtte helt ut i 4.spor i siste sving. Det var veldig langt fram, men avslutningen var av beste merke og like før mål var Shaman Star M fanget inn. Vinnertiden ble 1.13,3.

Treeren fra sulkyløpet, Trinitro, måtte strykes fra montéløpet, og Kristine Kvasnes styrte rett til tet med Call Me Hanover. Shaman Star M hang på i ryggen til oppløpet, men der kom Ja El Tomcat med en sugende avslutning og nærmet seg lederen hele veien. I mål var det bare en 1/2 lengdes margin, men med to seire var det en klar totalvinner som fikk med seg 100.000 kroner for innsatsen. Montéløpet gikk betraktelig fortere enn sulkyløpet, vinnertiden ble 1.12,8.