V75 på Biri! Spang Kongen til start!

02.02.2016
Artikkelbilde

Førstkommende lørdag 6.februar ønsker vi alle velkommen til oss og vår 2. V75 kjøring i 2016! Vi har spennende, vriene? spilleløp innenfor V75 rammen denne lørdagen hvor to store favoritter har fått sporene 12 Luck Follows Me i V75-6 og 8 Tojo Prinsen i V75-7. En utfordrende omgang både sportslig og spillemessig. Dette blir spennede!

FOLKEHESTEN BIRI SPANG KONGEN!
Fra spor 1. håper vi nok på vår hest :) Det finnes alltid utfordrere i løpene, og den nærmeste denne gangen tror vi kan være  8 Lex Storm. Det var hyggelig rapport fra hurtigkjøring på Bjerke forrige torsdag av Eirik Høitomt, og vi håper på det beste for Spang Kongen, Heidi Moen,  kusken og oss selv!


 

Her er siste status pr. 2.februar (publisert på Facebook)
og skrevet av Øyvind A. Brusletten

Kongen er klar! Er du??

Nå har han ladet opp i flotte vinteromgivelser i Begnadalen, men lørdag begynner alvoret – og ikke minst moroa på ordentlig! Folkehesten Biri 2016 er i gang. I lørdagens andre løp, stiller Spang Kongen til start fra et perfekt førstespor sammen med Eirik Høitomt, som var godt fornøyd etter banejobbet for en snau uke siden. Kanskje kan det bli jubel direkte?...

Lørdagens V75-meny på Biri har jeg jobbet med omtrent uten avbrudd siden i går formiddag. Den er usedvanlig spennende. Flotte spilleløp har den herlige banen ved Mjøsas bredd atter en gang klart å tromme sammen. Det er ikke vanskelig og på det varmeste anbefale en tur til Biri på lørdag – der landets desidert beste medisterkaketallerken kan kjøpes i restauranten! Jeg har trillet småblakk hjem fra Biri mang en gang, men aldri sulten... Sees vi på Biri??

 


 


MENY BIRI TRAVBANE LØRDAG 6.FEBRUAR.
Vi åpner kl. 12.00

I selvbetjeningen:
* Reinsdyrskarbonader
* Kyllingklubber
* Lakseruller m/brokkolikrem
Poteter, grønnsaker og surkål. Festsalat.
Pris: kr.185.-

Talerkenretter:
Kalvestek m/grønnsaker og poteter kr.195.-
Laksebiter i blomkålgrateng  kr.165.-

Bestill bor: tlf 61 18 78 85 eller på epost: bjorg.elsberg@rikstoto.no