Fredag 27.mars

27.03.2015
Artikkelbilde
foto:hesteguiden.com - Komnes Bendik/Tom Erik Solberg

 

1: JEVN DUELL I 3-ÅRSLØPET
2: ENDELIG SEIER TIL J.C. ROYALE
3: LOME GANT HOLDT UNNA FOR ALLE

 

JEVN DUELL I 3-ÅRSLØPET
De to favorittene i kveldens første løp, et 3-årsløp, var debutantene Komnes Bendik, trent av Geir Kihle og jan Martin Bjerrings Sigmunn. Sistnevnte ledet det meste av løpet, men i siste sving kom Tom Erik Solberg med sin brors Komnes Bendik og rundet til klar ledelse ut på oppløpet. Men innover mot mål kom Sigmunn tilbake og i mål måtte det foto til for å skille de to.
Det viste at Komnes Bendik var vinneren på 1.36,2.
 
ENDELIG SEIER TIL J.C. ROYALE
5-åringen til Marianne og Tormod Dæhlen har helt siden debutsesongen vist stor kapasitet, men hadde før kveldens løp bare vunnet en gang. Nå kom han tilbake i V65-6 etter nesten tre måneders pause og avsluttet storveies. Han rundet ledende Winnie H. i siste sving og var godt foran i mål. Vinnertiden ble 1.16,9 og vinneroddsen ble 12,1.
Han sørget da for at de som klarte V65-rekka hver fikk nesten 17.000 til påske.
 

LOME GANT HOLDT UNNA FOR ALLE
En annen 5-åring som har vært jevn og flink hele karrieren er Stall Follestads Lome Gant. Han har ikke strukket til mot de beste i årgangen, men tok i kveld sin sjuende seier. Han var i tet tidlig og holdt bra fart hele veien til seier på 1.27,5. Favoritten, Myrviks Anton, feilet seg bort tidlig, og det var Valle Åsa som travet et sterkt løp utvendig for lederen til annenplass.