Sally Va Bene til Solvalla

29.05.2015
Artikkelbilde

Kim Mathisen tar med seg Sally Va Bene til Solvalla for å starte i lørdagens siste løp, et hoppeløp med 100.000 kr til vinneren.

Det er ikke lett å hevde seg på Solvalla, og spesielt ikke denne helga, men Kim  drar med ei hoppe i fin form og det er lov å håpe på en fin premie. Magnus Jakobsson står for kuskingen lørdag, og Kim tror hoppa vil ta i enda litt ekstra i Sverige, hvor det er lov til å medbringe pisk i løpet.

Line (gjesteiooasser), Sally Va Bene, Malin (sjefsoppasser)

Løpet er litt spesielt, idet det er 15 hester bak startbilen og sporene er tildelt slik at hestene med lavest grunnlag har fått de beste sporene.
Sally Va Bene har spor ytterst i første rekke, men det er allerede en strykning så hun starter fra 7.spor. Det gjorde hun også da hun blåste til tet og vant i V75 på Bjerke i april.
Det er i alle fall en spent gjeng som i dag drar avgårde til Stockholm

De har stallplass på Solvalla bare i morgen, men skal selvsagt få med seg storløpene på søndag og da har de fått plassere Sally Va Bene hos nestor Stig H Johansson.

Øyvind Mathisen, Sally Va Bene, Line Nervik, Kim Mathisen, Hams Løne og Hans Haugom

Foruten Kim og Hans Løne Eier) er det Line Nervik, som for anledningen er med som oppasser, Øyvind Mathisen og Arne Haugom. Det er første gangne Hans Løne og Line Nervik er på Solvalla og 30 år siden Øyvind og Hans Haugom besøkte travbanen under Elitelopps helgen. Vi skal ha en trivelig sosial tur, og det er jo akstra morsomt å ha starthest med på lørdag, smiler allle før de setter seg i bilen og reiser østover.

Klokka er 11.00 fredag og det er kanskje den aller første gangen at en Biri-oppstallet hest er til start på "Valla" under Elitloppshelga, og vi ønsker alle en riktig trivelig helg og lykke til i travløpet!