Flotte 3-åringer

25.04.2015
Artikkelbilde
Thai Cashflow/G V Gundersen (foto:hesteguiden/AK)

I DNT's Unghestserie ble det seier til Thai Cashflow, som enkelt vant på 1.17.1.
I kveldens første løp debuterte 3-åringenDarling Nikki med seier på 1.17,9.

Arne Sanbæks Thai Cashflow, som gjorde sitt livs andre start for trener Geir Vegard Gundersen, var klar favoritt i Unghestserien med 40.000 kr til vinneren. undersen kjørte på sikkerhet fra start og via tredjespor i første sving kjørte han til tet inn mot den andre svingen. I mål var den store Cantab Hall-sønnen en lengde foran Chancor, som  avsluttet bra.

Også i det første løpet fikk vi en fin 3-åring som  vinner. Det var Bjørnar Høgseths Darling Nikki, trent av Arild Eggen, som  i sitt livs første start holdt unna for eldre konkurrenter på fine 1.17,9.

Tord Viking slutter aldri å imponere. Kai Johansen ga hesten et fint løp i rygg til oppløpet, og han spurtet enkelt ned konkurrentene og tok årets første seier. Stall Pikenes Tord er godt i gang med enda en morsom  og innbringende sesong!

Dessverre fikk det sjuende løpet en tragisk utgang for 5-åringen Smirnov Lavec. Hesten galloperte etter 700 m, og da Geir Vegard Gundersen fikk han i trav igjen, falt hesten om i banen. Da stevneveterinæren kom  til, ble det konstatert at hesten var død. Smirnov Lavec er sendt til obduksjon, slik at eier og trener kan få vite dødsårsaken.